Bästa bingohallarna online

Onlinebingo är bingo som spelas på nätet via en uppkopplad dator. För att kunna spela bingo online måste man första skapa ett spelkonto på en etablerad bingosajt, och eftersom man ska lämna ifrån sig känsliga uppgifter som adress och kontouppgifter så är det viktigt att man registrerar sig på en pålitlig spelsajt.

I och med att bingo blev tillgängligt på nätet har intresset för detta enkla, men ack så roliga, spel ökat markant. Mängder av människor samlas varje dag i de virtuella bingohallarna, för att umgås med varandra via chatten, samt såklart för att spela och förhoppningsvis vinna.

Hur vet man att sajten man väljer är seriös?

Ett sätt att kolla så att sajten man intresserar sig för är tillräckligt seriös är att se om den har spellicens från någon av de stora spelmyndigheterna. På Malta och i Gibraltar finns två mycket välkända och seriösa myndigheter så har den bingohall du intresserar dig för licens från någon av dessa så ska det vara en trygg garanti.

En annan garanti är att bingosajten inte alls behöver dina kontouppgifter, utan att du kan sköta alla transaktioner via betalföretag som Neteller eller Moneybookers.

”Svenska” bingosajter är inte svenska

I Sverige har staten monopol på allt spelande, med Svenska Spel som huvudmaskineri. Inga andra spelsajter får lov att uppföras inom Sverige, men har man bara sajten registrerad i ett annat land så kan man kringgå den regeln. Därför finns det många bingohallar som ser svenska ut, och dessutom är helt lagliga at spela från.

Vilken bingosajt är mest generös?

När man väljer sin bingosajt ska man kolla upp vilken som ger bäst valuta för pengarna? Tvingas man skatta för eventuella vinstpengar? Får man någon saftig bonus vid registrering? Riktiga bingoentusiaster brukar kunna få VIP-medlemskap med särskilda förmåner och extra bonusar.

Populära svenska bingosajter

Några av de största bingosajterna bland svenska spelare:

  • Bertil Bingo
  • Maria Bingo
  • Best Bingo
  • Min Bingo
  • 888 Bingo
  • NordicBet Bingo

De bästa bingosajterna erbjuder sina spelare regelbunden bonus och ett avancerat chatt system som gör onlinebingo till ett socialt spelande, trots att kommunikationen sker via datorskärmen.

Gratis spel

Vissa bingosajter erbjuder sina medlemmar gratis spel och det är faktiskt många som tycker om det. Mellan varven, när ens månatliga budget kanske tagit slut, kan alla riktiga bingoentusiaster spela några gratisspel. Ibland utgår små minivinster på gratisspelen, trots att man inte lägger in någon som helst insats.